Ehomag
Vijesti

Žestoka poruka za Stanivukovića: Ima politike i mimo kampanje, zato gradonačelniče – na pos‘o!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Srđan Rajčević, ministar visokog obrazovanja RS-a, je na svom Facebook profilu napisao da je prošlo sedam mjeseci kako je Stanivuković postao gradonačelnik Banjaluke i da je krajnje vrijeme da počne da radi svoj posao

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću da ima politike i mimo kampanje i da se ona zove rad.

– Sa radom za građane Banjaluke bi sigurno bolje prošli. Probajte, naši sugrađani će Vam biti zahvalni. Makar travu pokosite, rupe na putevima pokrpajte, kad već ne možete obuzdati zmije iz šikara i pacove na trgu. Iskoristite ono vrijeme kad ne orete parkinge pred kamerama. Dok je, što kažu, bager u leru, odgovorio je Rajčević gradonačelniku Banjaluke nakon njegovog dopisa u vezi sa realizacijom projekta “eBeba”.

On je zahvalio Stanivukoviću na interesovanju koje iskazuje za projekat “eBeba”, naglasivši da mu je zadovoljstvo da ga informiše da je “sa ovom bebom sve u najboljem redu”.

– Postojale su male komplikacije uzrokovane ovim nesrećnim virusom tokom trudnoće pa je porod malo kasnio, ali sljedeće sedmice očekujemo njen dolazak na svijet. To sam već objasnio Vašim portaloidnim babicama, čudi me da Vas nisu obavijestili”, naveo je Rajčević.

Ministar je zahvalio Stanivukoviću i na dopisu koji je uputio Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, ističući da nije baš najjasnije zašto, odnosno kakve veze ima Gradska uprava Banjaluke sa ovim projektom, ali razumije da je njegova kampanja u punom jeku, javlja Srna.

Rajčević je na svom Facebook profilu napisao da je prošlo sedam mjeseci kako je Stanivuković postao gradonačelnik Banjaluke i da je krajnje vrijeme da počne da radi svoj posao.

– Pustite ‘eBebu’, neka roditelji brže i lakše upisuju svoju djecu. Ako Bog da, i Vi ćete jednog dana koristiti usluge ovog projekta, pa ćete se sjetiti kako možda i nije sve za dnevnu upotrebu. Možda će Vas do tada neko posavjetovati da ima politike i mimo kampanje. Samo se zove rad. Zato gradonačelniče, na pos’o, poručio je ministar Rajčević gradonačelniku Banjaluke. 

Podsjetimo, mediji su ranije prenijeli da je Stanivuković zvanično je zatražio od nadležnih ministarstava i firmi podatke o tome da li je i kome uplaćeno 800.000 KM za projekat e-Beba, koji ni nakon dvije godine nije realizovan.

Gradonačelnik je, kako se navodi, od Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informacione tehnologije u Vladi Republike Srpske, koje je glavni nosilac projekta zatražio detalje o realizaciji projekta, te informaciju da li je i kome novac  isplaćen. Takođe je zatražio i od Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, te UКC Republike Srpske, kao i firme Prointer.

Related Articles

TUCKER CARLSON AFERA: Poznati američki TV voditelj nije igrao po pravilima, sad je unutarnji neprijatelj na putu za virtualni gulag, ali priča je puno veća i tiče se neizabrane obavještajne strukture koja upravlja Amerikom desetljećima

user

Dodik o Srebrenici: Vrlo je teško biti kreten pa ne prihvatiti istinu

user

Schmidt: Uvjeravam vas da međunarodna zajednica neće ovo nijemo posmatrati

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM