Ehomag
Zabava

ZADATAK ZA 1. RAZRED JE ZBUNIO SVE RODITELJE: Niko ne može da pogodi KOJA JE ŽIVOTINJA U PITANJU, pogledajte šta je dijete odgovorilo

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tviterom ovih dana kruži zadatak iz jedne srpske osnovne škole, a niko nema tačan odgovor. Imate li ga vi?

Zvuči vrlo jednostavno: Živi u bari, pliva i ime mu počinje na slovo š.

Odgovor djeteta je šaba, a većina roditelja složiće se sa njim. Jer, iako na prvi pogled zadatak djeluje logično, pa biste mogli da kažete nešto poput šaran, štuka, šrac, ova mama kaže da zadatak ne priznaje vrste riba.

zadatak

– Razlikuju ribe kao vrstu životinje u odnosu na ostale (vuk, medved, konj), ali ne i vrste ribe (pastrmka, štuka, smuđ) ili vrste bilo koje od tih životinja (medved-panda/grizli ili konj – poni/frizijski) – objašnjava mama koja je i postavila zadatak, prenosi “Žena Blic”.

A ako se ne priznaju vrste riba, a mora da pliva, zaista jedini odgovor može da bude – šaba, slažu se roditelji sa tvitera.

Imate li vi možda pravi odgovor?

Related Articles

DRAMA NA AUSTRALIJAN OPENU – SAMO SE SRUŠILA! Zbog nje su se svi ZALEDILI, teniseri trčali da joj pomognu! (VIDEO)

user

JEDNA OD NAJČEŠĆIH JEZIČKIH NEDOUMICA: Kako se pravilno kaže – sekiracija ili sikiracija? VEĆINA MISLI POGREŠNO!

user

“Dopisujem se sa bivsom djevojkom svog muža”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM