Ehomag
Zabava

ZADATAK ZA 1. RAZRED JE ZBUNIO SVE RODITELJE: Niko ne može da pogodi KOJA JE ŽIVOTINJA U PITANJU, pogledajte šta je dijete odgovorilo

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tviterom ovih dana kruži zadatak iz jedne srpske osnovne škole, a niko nema tačan odgovor. Imate li ga vi?

Zvuči vrlo jednostavno: Živi u bari, pliva i ime mu počinje na slovo š.

Odgovor djeteta je šaba, a većina roditelja složiće se sa njim. Jer, iako na prvi pogled zadatak djeluje logično, pa biste mogli da kažete nešto poput šaran, štuka, šrac, ova mama kaže da zadatak ne priznaje vrste riba.

zadatak

– Razlikuju ribe kao vrstu životinje u odnosu na ostale (vuk, medved, konj), ali ne i vrste ribe (pastrmka, štuka, smuđ) ili vrste bilo koje od tih životinja (medved-panda/grizli ili konj – poni/frizijski) – objašnjava mama koja je i postavila zadatak, prenosi “Žena Blic”.

A ako se ne priznaju vrste riba, a mora da pliva, zaista jedini odgovor može da bude – šaba, slažu se roditelji sa tvitera.

Imate li vi možda pravi odgovor?

Related Articles

NA POKLON 30.000 EURA AKO SE OVDJE PRESELITE: Evo koja su dva uslova za život

user

ODGOVOR VAM JE PRED NOSEM! PRELJUBNIK SE NESVJESNO SAM ODAJE! Varalica najčešće nosi ovaj odjevni predmet!

user

SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ “DINASTIJE”?: Evo kako izgleda danas, njene slike uplašile su sve

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM