Ehomag
Vijesti

“SVE ZAVISI OD SAŠE POPOVIĆA” ANA BEKUTA PRED FINALE OTKRILA DETALJE TAKMIČENJA: Zbog jedne kanidatkinje vodi se rat – EVO ZAŠTO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ana Bekuta je sinoć zablistala na otvaranju jedne poslastičarnice  u centru Beograda.

Poput filmske dive u elegatnoj haljini sa šeširom zasjenila je mnogo mlađe osobe, koje su se te večeri našle na događaju.

195321614-531799767970804-3005985649862046822-n

Mediji su ispratili otvaranje poslastičarnice, gde su mnoge poznate ličnosti došle da pruže podršku i zaslade se.

Ana je priznala da voli da jede kolače, iako sama ne voli da ih sprema i da joj je najlakše da ih naruči od profesionalaca.

Bila je i sama zadovoljna svojim večerašnjim izgledom, a na pitanje kako se dopada svom izabraniku Milutinu Mrkonjiću u elegantnom ili ležernom izdanju, folkerka je izjavila da se ona njemu dopada bilo šta da obuče.

Ana je prokomentarsala i finale takmičenja “Zvezde Granda” koje se približava, pa su sve oči uprte u žiri i kandidate. Bekuta se posebno osvrnula na takmičarku Zorju Pajić i navela da možda nisu svi članovi žirija bili pravedni prema njoj. Ona je istakla da Pajićeva nije uobražena, već da samo tako djeluje na sceni.

– Ipak, mnogi su mislili da su pametniji od članova žirija i bili svojeglavi, a danas ih niko ne pamti – dodala je Ana.

Poznata folkerka nije želkela da komentariše ko joj favorit u finalu takmičenja.

Izvor:Srbijadnas

Related Articles

ZEMLJOTRES KOD NOVOG PAZARA: Tlo se opasno zatreslo

user

POMIJEŠAJTE U POSUDI BIBER, SIRĆE I OVA 3 SASTOJKA: Od ovoga komarci i muhe bježe, bit ćete nam zahvalni (RECEPT)

user

KAD OTEKNU LIMFNI ČVOROVI: Evo šta to u stvari znači!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM