Ehomag
Magazin

STIŽE PRINOVA U PORODICU ŠAULIĆ! Ilda otkrila lijepe vijesti: Broje sitno, uskoro novo veselje u njihovom domu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Ilda Šaulić je zablistala na jednom događaju u Beogradu, a tom prilikom je otkrila da očekuju prinovu u porodici.

Na pitanje da li joj nedostaju nastupi ili je zatvaranje usljed pandemije korona virusa iskoristila za zasluženi odmor, pjevačica kaže da je krajnje vreme za akciju.

– Mislim da smo dosta odmarali, bilo je već krajnje vreme da se aktiviramo i poslovno. Ne verujem da ću imati koncert ove godine u Beogradu, ali sledeće godine zašto da ne.

Ilda je otkrila i da li namjerava da se prikloni novim muzičkim trendovima.

– Naravno da ne namjerevam. Prosto se ne uklapam u te nove vode – kroz osmijeh je podijelila kćerka Šabana Šaulića.

Pošto su 3. juna proslavili svadbu njenog sestrića mladog fudbalera Luke Adžića sa svojom izabranicom Aleksandrom Ličinom, novinari su pitali da li se kod Šaulićevih očekuje još neko slavlje.

2597105-screenshot-7-1-ff

Bogami jeste. Hvala Bogu. Samo nek je na zdravlje, sreću i na veselje, tako da mi očekujemo prinovu, bože zdravlja, ovih dana sitno brojimo za još jedno veselje u našoj porodici – sa osmijehom je rekla Ilda.

Related Articles

ZUMBUL-AGI UNIŠTILI KOŽU, GODINAMA NA TERAPIJI: Bio je zvijezda serije o Sulejmanu, sad ga nećete prepoznati

user

Ceca iz Valjeva je POLICAJKA za kojom muškarci UZDIŠU: Zapalila je Instagram novim fotkama

user

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA OD ČEGA ŽIVE DALILA I DEJAN: Evo kako zarađuju pare, SVAKO DRUGI DAN NJIH DVOJE…

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM