Ehomag
Vijesti

Stanivuković odgovorio Igoru i Gorici koliko je zaista firmi u njihovom vlasništvu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Stanivuković je, u objavi na društvenoj mreži Twitter, kazao da njihove firme nisu samo one koje se vode na njihovom imenu, nego i one njihovih srodinka i drugih povezanih osoba.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković reagirao je na zajedničku izjavu sina i kćerke predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Igora i Gorice, u kojoj oni kažu da imaju “samo” četiri firme, a ne 60 kako je tvrdio Stanivkuković.

Stanivuković je, u objavi na društvenoj mreži Twitter, kazao da njihove firme nisu samo one koje se vode na njihovom imenu, nego i one njihovih srodinka i drugih povezanih osoba.

“Gospodo, vaše kompanije nisu samo ono što se nalazi u vašem imenu i prezimenu. Vaše kompanije su takođe kompanije vaših zetova, kumova, nećaka i povezanih osoba na kojima rade. Ima ih više od 70, jer ste privatizirali ovu zemlju, ali to možete učiniti samo još godinu dana”, napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, u izjavi koja je objavljena ranije danas stoji da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banja Luka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberty” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eco” Gradiška i “Global Liberty” Laktaši.

(BUKA)

Related Articles

ANKETA: Treba li nam ČETVRTI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA?

user

Zelenski se obratio u vezi s vojnicima iz Azovstala pa otkrio koji je sada cilj Rusa

user

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM