Ehomag
Vijesti

ROĐENA SESTRA PAULE HUBLIN IZGLEDA BOMBASTIČNO, iznenadit ćete se: Oglasila se, otkrila šta misli i o Franu (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Paula Hublin jedna je od najistaknutijih učesnica “Zadruge 4”, a pažnju gledalaca privukla je atraktivnim, nesvakidašnjim izgledom, kao i smjelim ponašanjem i ljubavnim intrigama.

Ona je u rijaliti ušla sa svojim dečkom, Franom Pujas sa kojim je više puta raskidala, pa se mirila.

Naime, ono što je malo poznato jeste da Paula ima rođenu sestru Orinelu, koja nimalo ne zaostaje po ljepoti u odnosu na aktuelnu zadrugarku.

rq-k9kpturbxy9hnjzmn2q1zwu3zjkwymrlmzzmoguzytgyntjjmjy0oc5wbmeqgaewbq

Orinela se jednom prilikom u emisiji ”Pitam za druga” uključila u program i osvrnula se na cjelokupno Paulino učešće u ”Zadruzi 4”.

– Nisam očekivala da će Fran i Paula raskinuti pri samom ulasku. Napolju su funkcionisali kao svaki drugi par. Mene Paula nije razočarala, naravno ima svojih uspona i padova, ali ja sam ponosna na nju, smatram da je jaka djevojka. To je novo za nju. Ponosna sam na nju kao sestra – rekla je tada Orinela, prenosi Puls.

Related Articles

“U komšiluku imam jednu babu”

user

Znate li zašto vam noge oteknu kada je vruće? Evo koji je razlog i šta trebate uraditi

user

Mehmedović na “Krugu 99”: BiH po hitnom postupku treba postati članica NATO-a

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM