Ehomag
Zanimljivo

Prihvatila sam njegovu djecu sa prvom ženom

Udala sam se za njega i prihvatila njegovu djecu iz prvog braka. 11 godina je stariji od mene i supruga mu je ‘otišla’ nakon teške bolesti.

Prihvatila sam ih kao svoju vlastitu i rodila im još jednu sestricu. Nije bilo lako, mnogi su me osuđivali, a nakon svega sinoć mi je najstarija suprugova kći rekla: Hvala ti što si svaki put u svakom trenutku uvijek znala što treba reći i što u tvojim riječima nikada nisam osjetila da nam pokušavaš zamijeniti majku.

Hvala ti što nikada nisi rekla ništa što bi me rastužilo i hvala ti što toliko voliš moga tatu. Bilo je dana kada sam sumnjala u ispravnost odluke, na neki način sam se kajala, znate kako je, kakva smo sredina, ali nakon ovih riječi sada sam 100% sigurna da sam uradila pravu stvar. Čitavu noć sam plakala od sreće nakon toga, hvala ti Bože.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Svi su mi govorili da on nije za mene

user

KĆERKU NISAM VIDJELA POLA GODINE JER SE UDALA U NJEMAČKU: Sad mi se zet bijesan javio, KAD MI JE POSLAO NJENU SLIKU ZGROZILA SAM SE, šta je ovo uradila od sebe!

user

OTIŠAO SAM U NJEMAČKU DA RADIM, A DANAS MI MAJKA USLIKALA MUŠKARCA SA KOJIM ME ŽENA VARA: Kad mi je poslala sliku njegovog lica…

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM