Ehomag
Sport

PA OVO JE HIT! Prelijepa navijačica omela komentatora: Izgubio koncentraciju i zapjevao uživo u programu kad je VIDIO (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Arapski komentator tokom jedne od utakmica na Evropskom prvenstvu nije ostao imun na gošću na stadionu.

Naime, tokom meča, kada su kamere snimile jednu od ljepotica na stadionu, komentator nije mogao da se suzdrži. Zapjevao je.

Video je ubrzo postao hit na internetu, a mnogi se slažu da tribine obiluju lijepim ženama te da u potpunosti razumiju komentatora koji nije mogao da se koncentriše na tok utakmice.

  

 

<!–

–>

Ne propustite

<!–

–>
<!–

–> <!–

–>

Related Articles

Adis Bećiragić novi selektor bh. košarkaške reprezentacije

user

ĐOKOVIĆ SINOĆ UPLAKAN NAPUSTIO KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Evo šta je otkrio o svojoj porodici, “Želio bih više da budem sa djecom”

user

DOBILA JE MILION I SADA MJENJA ŽIVOT IZ KORIJENA : Aleksandra Subotić nakon svih skandala sa Pecom,okrenula novi list(FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM