Ehomag
Vijesti

OTKRIVENO KO JE DEČKO TAKMIČARKE VALENTINE KUZMANOVIĆ: A tek da čujete čim se bavi, POKAZALA GA I SVE IZNENADILA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Od početka takmičenja mlada Kruševljanka Valentina Kuzmanović ima veliku podršku svoje porodice, ali i dečka koji je svake subote bodri iza scene najgledanijeg šoua. 

Ne krije da uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa svojim sugrađaninom Matijom Savovićem, a sada je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” otkrila i čime se bavi njen izabranik i kako gleda na njeno učešče u najpopularnijem talent šouu.  

6ec9c0c75181b8e49b20f8fe933a8b6212260bf1

foto: Grand Online

– Zadovoljan je kako sam se predstavila, podržava me i to mi puno znači. Hvala mu na tome – rekla je Valentina u emisiji i nastavila: 

9382888ff1ebd221e34296a1fd948df90588d98d

foto: Instagram

– Bodrimo se međusobno. On je golman i ja njega podržavam u tome. 

– Golman? Oho, ti napadaš, on brani – našalio se Voja Nedeljković, na šta se nadovezao i Valentinin saborac Selim Selimović i pitao je da li joj zaista brani nešto. 

– Ne, ne… Ne brani mi ništa – kroz osmijeh je odgovorila.

(Grand Online)

Related Articles

Sladić: Kada će “popustiti” toplotni val?

user

Hospitaliziran Ratko Mladić, oglasio mu se sin

user

Asocijacija mladih SDA: Ako Našu stranku ne zanima država neka nam bar ne otežava borbu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM