Ehomag
Magazin

OD MENE SU TRAŽENE 2 STVARI, UZELA SAM TORBICU I BEZ RIJEČI OTIŠLA: Zorica Brunclik o svađi sa Sašom Popovićem

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica prvi put govori o tome zašto je napustila je žiri “Zvezda Granda”.

Pjevačica Zorica Brunclik bila je dio žirija u “Zvezdama Granda” ali je odlučila da ode prije finalnih emisija sezone 2014/2015. Šta je navelo na ovo, sada je govorila prvi put i otkrila da li je bilo svađe sa Sašom Popovićem.

zor

“Riječ jednu Saša i ja progovorili nismo. Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila dio, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”. A to su dvije stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pjevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umijem. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo”- rekla je Zorica za “24sedam”.

 Supruga Saše Popovića Suzana Jovanović nedavno je održala promociju novog albuma. Da bi sve bilo besprijekorno, Saša je u realizaciju uložio čak 140 penzija. Pojavile su se brojne javne ličnosti, Brena je izostala zbog bolesti, a ni Zorica Brunclik nije došla.

“Nisam bila na promociji Suzane Jovanović jer nisam bila pozvana. To je tako prosto. Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni sjetila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam vidjela njeno ljepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvijetlala nam je obraz!”,  iskrena je bila Zorica Brunclik.

Related Articles

NEPREPOZNATLJIVA! POGLEDAJTE KAKO AJŠA KAPETANOVIĆ SADA IZGLEDA: Uradila veliku promjenu, kažu da je ista NATAŠA BEKVALAC (FOTO)

user

DALILA DONIJELA ODLUKU NAKON ŠTO JOJ JE CAR REKAO DA JE NE VOLI: “Od danas ću..”

user

ŠOK! DEJAN OPET POKAZAO POHLEPU: Evo šta je uradio dok drugi nisu gledali (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM