Ehomag
Magazin

“NEĆU DOĆI PO LUNU U PORODILIŠTE” Anabela otkrila razlog i iznenadila sve, EVO ŠTA SE DESILO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Anabela Atijas ne krije sreću zbog rođenja unuke Mie, ali svoju ćerku, Lunu Đogani, i njemu bebicu videće tek kada stignu kući.

Luna se porodila u utorak, 15. juna, a danas bi sa naslednicom Miom trebalo da izađe iz porodilišta. Anabela kaže da ih neće čekati ispred bolnice, već u domu, a objasnila je i razloge za takvu odluku.

anabela-luna
– Unukicu ću videti kada izađe, dođe kući. Neću čekati ispred bolnice da pravim gužvu, i tako su ulasci zabranjeni i posete i ne vidim razlog zašto bih bila ispred bolnice – rekla je Anabela.

Ona je otkrila i kakav poklon je spremila za malenu Miu.

– Pokloni su spremni i mi sa njima kao zapete puške. Baka će da joj da kovertu, mislim da je to najpraktičnije, jer se nadobijala svega što joj treba, i nešto onako tradicionalno od nakita – ispričala je Anabela.

Izvor:Sbijadanas

Related Articles

UPLAKAN BANE ČOLAK SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Napisao šta je u pitanju, ONA GA DOČEKALA U ŠIMANOVCIMA (FOTO)

user

Nakon vijesti da je teško bolesna, oglasila se Merima Njegomir: IZGOVORILA SAMO OVE RIJEČI

user

HITNI PREKID EMISIJE, POLILA JE VODOM: Ona odmah napustila Bijelu kuću, VODITELJ MILAN OSTAO U ŠOKU (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM