Ehomag
Zabava

“Ne smeta mi što me žena vara”

Puštam suprugu da prazni šefa… Danas nakon što sam se vratio kući iz kafića odlučio sam malo da zaspim između dvije utakmice. Međutim… vrlo brzo me probudio zvuk fena za kosu. Ustao sam i krišom gledao kako se moja supruga sređuje… izazovni donji veš, TANGE, frizura, ful šminka. Vratio sam se u dnevnu sobu i legao glumeći da spavam. Ubrzo nakon toga sam je vidio kako žurnim korakom prolazi i odlazi vani.

Nije je bilo 3 sata, a kada se vratila bila je vidno iscrpljena i raščupana, a kada sam je upitao gdje je bila bez ustručavanja mi je rekla SA ŠEFOM… Tada sam je tako zagrlio, primio uz sebe i po ko zna koji puta joj zahvalio… Volim je upravo zato što ni takve stvari ne krije od mene, apsulutno nikakvih tajni nemamo jedno prema drugom.

Možda će neko reći da nisam normalan, ali meni to ne smeta jer znam da sam ja muškarac koga ona voli i za koga bi dala svoj život, a ovi drugi… oni su prolazni.

 

Related Articles

STVARNOST VS INSTAGRAM: Ovako zaista izgledaju pjevačice bez filtera i photoshopa! Ceca je najveće iznenađenje – POGLEDAJTE NJENU NEOBRAĐENU SLIKU (FOTO)

user

SINOĆ SAM PRESPAVALA KOD DEČKA PRVI PUT, PREZNOJILA SE OD MUKE, ZGADIO MI SE ŽIVOT: Pa pogledajte šta ima u spavaćoj, ZLO MI DOŠLO

user

Kćerka mi je danas javila da je trudna.

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM