Ehomag
Vijesti

Muriz Memić: Saznat ćemo zašto je Alisa ovoliko šutjela

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Muriz Memić, otac rahmetli Dženana Memića, gostovao je u emisiji na O kanalu gdje je govorio o hapšenju Alise Ramić, odnosno Mutap, kako se prezivala prije nego što se udala, a koja je bivša djevojka nastradalog Dženana.

Istakao je da je od početka govorio da je Alisa osumnjičena, da je ona saučesnik.

memici

– Zašto je Alisa ovoliko šutjela valjda ćemo sad saznati, ali ona je očevidac, saučesnik. Rame uz rame s nekim biti, od početka to govorim, a ne reći ništa… Mislim da su uzeli pogrešnu taktiku što su išli na amneziju. I, evo, to je sada palo. Amnezije nije ni bilo, to je svakome jasno – kazao je, između ostalog, Muriz Memić.

Dženanov otac zajedno s ostatkom porodice i advokatom Ifetom Feragetom nastavlja svoju petogodišnju borbu da istina o noći kada je Dženan Memić stradao izađe na vidjelo.

Izvor:Avaz

Related Articles

Bivši obavještajac Božidar Spasić: Policija vjeruje da je Matej na ovom mjestu

user

3 STVARI IZBACITE IZ ŽIVOTA POSLIJE 50. GODINE: Odmah će vam krenuti na bolje

user

Gradonačelnik Severodonjecka: Stanje je teško. Moramo vratiti kontrolu nad gradom

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM