Ehomag
Magazin

“Moja buduća supruga…”, AMAR GILE SE nakon razvoda PONOVO ŽENI: Otkrio sve detalje, KOJA ŽENA MU JE OSVOJILA SRCE?

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevač Amar Gile Jašarspahić otvoreno je govorio o teškim trenucima ispred kamere emisije “Premijera”, koja se emituje na televiziji Pink.

Kako se u medijima ne pojavljuje često, pjevač je otkrio gdje je proveo proteklih godinu i po dana tokom pandemije.

– Bio sam kod kuće, provodio sam vrijeme sa malim, iskoristio sam ovo što nisam radio, tako da sam najviše s njim bio, jer dok sam radio najmanje sam provodio vrijeme sa svojima, tako da sam to iskoristio – otkriva Gile.

gile-ns

foto: Instagram

Kako je pandemija donela i drugu stranu medalje, te je odsustvo natupa svim pjevačima oduzelo glavni izvor prihoda, zbog čega su se mnoge njegove kolege, baš kao i on, našli u nezavidnoj poziciji.

– Ova korona me je naučila pameti. Izvukao sam nešto dobro… Saznao sam i ko mi je pravi prijatelj, i ko nije, i da treba u životu štedjeti. Krećem od sebe, bilo je teško. Ja samo radim taj posao, ne mogu sebe da zamislim da, recimo, vozim ovaj kombi. Ja volim taj malo brži život, društvo, i potroši se uvijek para, ne štedi se – priča pjevač.

– Da nije bilo mojih iskrenih prijatelja, ne znam kako bih izdržao. Oni su mi pomogli, gurali me i za njih sam tu čitam život – rekao je Amar.

Amar se prije nešto više od godinu dana razveo od svoje tadašnje supruge, Ene, ali sudeći po trenutnom emotivnom statusu, pjevač nije prestao da vjeruje u ljubav, pa je spreman da sa svojom trenutnom izabranicom stane i na ludi kamen.

– Ovaj put je ozbiljno. Nesuglsasice u vezi su kod nas pjevača uvijek iste. Ta putovanja… Ja i moja buduća supruga smo navikli jedno na drugo, i stalo smo zajedno. Čim mene nema, odmah joj falim, ali mora se raditi – zaključuje pjevač u emisiji “Premijera”.

[embedded content]

(Pink.rs/Video: Pink)

Related Articles

VELIKA SVAĐA ZBOG CECE U GRANDU: Unijela joj se u facu jer im je “pakovala” Ražnatovićku – zato se svađala s Karleušom

user

SANJA KUŽET PRVI PUT O ODLASKU JELENE KARLEUŠE: “Jelena je poznata kao osoba koja…” A EVO ŠTA JE OTKRILA O CECI

user

SANDRA U EMISIJI UŽIVO PRIZNALA DA JE ZALJUBLJENA U DEJANA DRAGOJEVIĆA: Pogledajte njegovu i Dalilinu reakciju, HAOS (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM