Ehomag
Zanimljivo

Moj svekar ima vezu sa mlađom djevojkom

Saznala sam da moj svekar ima tajnu vezu sa duplo mlađom djevojkom. Ono što je posebno odvratno TRAŽIO JE I OD MENE! Ja sam mu snaja, ali više puta je na bezobrazan i direktan način tražio da spavam sa njim. Toliko sam se odvratno osjećala da me bilo strah reći bilo kome.

Pre par dana sam bila sama kod kuće i moj svekar je došao kod mene. Pokušala sam izaći, a kada sam mu se približila, obzirom da sam morala proći pored njega, on me uhvatio za… TAMO DOLE! U tom trenutku sam mislila da je gotovo, mnogo je krupniji i snažniji od mene, ali nakon što me dobro “p.fatao” pustio me da izađem iz kuće. Nekoliko trenutaka je izašao i on i samo mi kratko dobacio kako ga mogu pozvati kad god želim.

Ne znam šta da radim, šta da mislim… kome da ovo ispričam. Niko mi neće verovati, realno da meni neko ovo priča ne bih verovala. Pogotovo čovek je kao vrlo ugledan u gradu… Stvarno se osećam jadno i poprilično uplašeno! Da sam barem neka prostakuša, pa da to odradim i odna opušteno živim, ovako non stop sam u strahu.

izvor: maxfun.rs

Related Articles

VIC: Tri cigana sjede za stolom u kafani i hvale se jedan drugom

user

CHAT DANA: Baš me zanima, kakva si u krevetu?

user

JAVILA MI SE MAMA I REKLA DA HITNO DOĐEM KUĆI JER SE NEŠTO ČUDNO DOGAĐA: Snimila mi je moju ženu kroz prozor, KAD SAM VIDIO POBJESNIO SAM, MAJKU VIŠE NEĆU DA VIDIM

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM