Ehomag
Zanimljivo

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

Upali smo u finansijsku krizu. U braku smo skoro 20 godina, uvijek smo pristojno živjeli. Tri kćerke, plus sve druge obaveze bilo je nemoguće sustići. Iako smo i muž i ja fakultetski obrazovani bilo je nemoguće pronaći posao, imamo preko 40 godina i niko nije želio da nas uposli. Na kraju bili smo prisiljeni na ono najgore, muž svaku noć obilazi grad, skuplja “vrijedno” smeće, a ja sam se zaposlila u jednom lokalnom kafiću bolje rečeno KAFANI.

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali prvi dan gazda te kafane me “odvukao” u magacin i… prvi puta sam prevarila mog muža. Morala sam, međutim vremenom sam postala prava jeftina roba. Skoro svaki dan budem sa 2-3 matora pijanca za sitan novac 5,10 eura, ali dobro dođe. Nakon što sam ovako zarađivala skoro godinu dana moj muž me sinoć zamolio da prestanem sa tim, jer više to ne može psihički da istrpi. Kako je rekao počinjem da mu se gadim iako je svjestan da to ne radim što me volja.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

KĆERKA MI JE NAPISALA DA ŽELI DA SE VRATI KUĆI, A TEK SE UDALA: Kad sam vidjela PORUKU OD SVEKRVE na njenom krevetu POZLILO MI JE – ODVRATNO

user

Dolazi carinik kući sa posla

user

Raskinula sam sa momkom

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM