Ehomag
Magazin

MARKO STIGAO U PORODILIŠTE PO LUNU I BEBU! Miljković nikad sretniji, ne skida osmijeh s lica! POGLEDAJTE ŠTA DRŽI U RUCI (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Marko Miljković stigao je vidno uzbuđen u porodilište po Lunu Đogani i njihovu kćerku Miju.

“Kako ču sve ovo da ponesem”, rekao je Marko dok je nosio roze cvijeće i koljekvu za bebu.

2613161-whatsapp-image-20210619-at-11-10-38-am-2-ff

Miljković nije imao gdje da se parkira, a od uzbuđenja odmah je izletio iz automobila, dok je okupljenim fotoreporterima bacio ključeve.

Inače, ponosni otac i suprug Marko nije odmah mogao da vidi ćerkicu zbog situacije sa korona virusom.

2613165-whatsapp-image-20210619-at-11-10-38-am-1-ff

– Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam vidio bebicu preko snimka, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje – rekao je Marko.
Podsjetimo, Đoganijeva se porodila 15. juna u bolnici “Narodni front” gde je sve vreme bila u apartmanu. Ona je na svom Instagramu podelila i fotografiju sa kćerkicom, a uz to je napisala sledeće:

2613167-whatsapp-image-20210619-at-11-10-38-am-ff

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021. u 14:42 rodila se najveća sreća ovog svijeta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj djeci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca… Željela sam te toliko da sam poludjela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I sretna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali…. Mia. Sreća, spokoj, raj.

screenshot-6
Kurir

Related Articles

OGLASILA SE BIVŠA SUPRUGA HASANA DUDIĆA: Zlata Petrović otkrila u kakvom je stanju, prepala se kada je vidjela sliku (FOTO)

user

SVI ZADRUGARI MOGU SAMO DA SANJAJU O OVOME! POGLEDAJTE KUĆU MIŠELA GVOZDENOVIĆA: Svi se pitaju, da li je moguće da ovdje živi? (VIDEO)

user

KONSTRAKTA JE U DŽEPU IMALA ZAKAČENE ROZE KARANFILE: Evo kakvu oni poruku šalju, ovo nismo znali

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM