Ehomag
Magazin

“KARLEUŠA JE BRUTALNA I STROGA” TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA ISPAO I OTKRIO DETALJE: Čekajte da ona čuje, EVO ŠTA JE REKAO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Roker iz Sjeverne Makedonije Aleksandar Josifovski uspio se izboriti do četvrtfinala ovogodišnjeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Nažalost, u sljedeći krug nije prošao, ali za njega to ne predstavlja kraj, već novi početak.

873x400

– Pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ za mene znači puno. Sve je trajalo dvije godine. Stekao sam iskustvo i sada idem svojim putem. Moram se odužiti svojim fanovima, koji su me bodrili sve vrijeme i pružali podršku od samog starta pa sve od kraja. Zauzvrat ću im dati ono što žele čuti od mene. Uskoro ću objaviti prvu autorsku pjesmu, za koju sam uradio muziku i aranžman u svom studiju u Ohridu – izjavio je Josifovski u razgovoru za „Avaz“.
„Zvezde Granda“ su za njega bile prvo muzičko takmičenje.

– Cijeli život živim rokenrol. Želja mi je bila da tu svoju muziku postavim pred jedna velika vrata, a ta vrata za sve nas u regionu su „Zvezde Granda“. Svima koji se žele okušati na velikoj sceni preporučio bih da se prijave na ovo takmičenje. Muzičari stvaraju muziku, publika je doživi, tako da svaku vrstu muzike treba njegovati – rekao je Josifovski.

Prema svom mentoru Đorđu Davidu odnosio se s poštovanjem i tek pred kraj takmičenja prešli su na „ti“.

– Proživjeli smo priču koja nas je usmjerila na dobar put tokom takmičenja. Želim mu zahvaliti za sve što je za mene učinio. Naučio me kako da se borim s pritiskom, kako da spremam pjesme. Imali smo mnogo proba, radili smo precizno i veoma posvećeno – kazao je muzičar iz Ohrida.

– Od svih članova žirija, Jelena Karleuša znala je biti najstrožija. To je žena koja je brutalno iskrena. Ja to poštujem i volim takve karaktere. Ona sve što misli i osjeti kaže. Svaka joj čast. Njen moto je „Ne može nam niko ništa“ – priznao je Josifovski.

Izvor:Avaz

Related Articles

MARINA GAGIĆ KONAČNO PROGOVORILA, ŽESTOKO POTKAČILA PJEVAČA NAKON RASKIDA: Napisala javnu poruku (FOTO)

user

OGROMNA JELKA, PRAZNIČNA ČAROLIJA U KUĆI ŠEHERZADE I ONURA: Evo kako izgleda njihov dom, NISU KAO OSTALI PAROVI (FOTO)

user

VELIKI ŠEF SPREMIO NAJVEĆE IZNENAĐENJE U HISTORIJI: Evo ko 31. ulazi u Zadrugu – voditelj Darko uradio intervju s njom pred ulazak (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM