Ehomag
Magazin

“Evo šta se desilo Luni pred porođaj”, MARKO MILJKOVIĆ O KOMPLIKACIJAMA: Otkrio i kakav su STAN KUPILI, 83 kvadrata na luksuznoj lokaciji!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Marko Miljković postao je otac 15. juna kada je Luna Đogani na svijet donijela djevojčicu Miu!

Luna je danas 19. juna izašla iz bolnice, a Marko je otkrio kako se osjeća kao otac, progovorio o stanu na Bežanijskoj kosi, ali i o 30.000 eura koje su navodno dobili od fanova!

“Osjećam se predivno kao da lebdim na oblacima. Proslavili smo žestoko, pilo se dosta, ne pamtim da sam se tako napio, ali tako je to trebalo da bude”, započeo je Marko, pa progovorio o danu kada je krenuo porođaj.

“Jedva sam se probudio kada je trebalo da krenemo. Dogovor je bio da u pola 8 ujutru budemo u bolnici. Dan ranije smo se dogovorili, pošto je imala velike bolove… Odvezao sam je, rastali smo se, izljubili rekli jedno drugom ‘volim te’ i kada sam se vratio u stan počela je trema. Nisam mogao da spavam, da mi zazvoni telefon da ne čujem, bukvalno da se ubijem”, rekao je on i otkrio da je popio 2,3 rakijice dok nisu došli članovi Lunine porodice.

2613293-luna-2-ls

foto: Printscreen

Pisalo se i da su Luna i Marko kupili trosoban stan na Bežanijskoj kosi, a Marko je sada otkrio detalje.

“Desio se ozbiljan propust jedne ozbiljne firme vezano za stan… Nije smjelo to da dođe do javnosti… Da mnoge stvari su istinite, jeste stan na Bežanijskoj kosi, oko 83 kadrata, trosoban je. Neću da ulazim u detalje”, otkrio je Marko Miljković i dodao da Mia za sada spava sa njima u sobi, a kada se presele imaće svoju sobicu.

(MONDO/TVIn)

Related Articles

‘GDJE LI JE DALILA SADA?’ Car dok leži pored Ane razmišlja o BIVŠOJ! Evo šta je ispričao dok ga je ona POMNO POSMATRALA! (VIDEO)

user

MUK ZA CRNIM STOLOM – DALILA NA SAMOM POČETKU EMISIJE DONIJELA ODLUKU: Evo šta će uraditi s Dejanom (VIDEO)

user

POSLIJE 5 GODINA PROGOVORILA O SKANDALU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ i diskvalifikaciji iz Zvezda Granda: KONAČNO OTKRILA ŠTA SE DESILO U BEKSTEJDŽU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM