Ehomag
Vijesti

Eriksen iznenadio saigrače na treningu: “Nismo znali da će doći”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Danski fudbaler Kristijan Eriksen posjetio je svoje saigrače iz reprezentacije, pošto je u petak pušten iz bolnice, prenio je AP.

Eriksen je u petak napustio bolnicu u Kopenhagenu, a brzo potom je otišao do kampa nacionalnog tima.

“Nismo znali da će doći. Prekinuli smo trening. Njegova posjeta je donijela dobru energiju timu. Mogli smo da ga zagrlimo. Bilo je lijepo vidjeti ga kako šeta sa sinom. Bio je to dobar dan iz mnogo razloga”, izjavio je vezni fudbaler Danske Kristijan Nergord.

Vezni fudbaler Danske je 12. juna doživio srčani udar na meču Evropskog prvenstva protiv Finske. Eriksen je potom prebačen u bolnicu, gdje je operisan – u srce mu je ugrađen defibrilator, aparat koji stimuliše srčanu radnju.

Vezni fudbaler Intera ručao je sa saigračima prije nego što se vratio kući.

“Bilo je emocionalno jer smo ga posljednji put vidjeli kako leži na travi. Znali smo da je Kristijan u redu ali potpuno je drugačije vidjeti ga uživo”, izjavio je danski fudbaler Joakim Mel.

Danska je izgubila prva dva meče na Evropskom prvenstvu, a posljednji meč u grupi igraće protiv Rusije u ponedjeljak na stadionu Parken u Kopenhagenu

Related Articles

Angela Merkel: Četvrti val našu zemlju pogađa punom snagom

user

Christian Schmidt: Komšić predstavlja Hrvate, a više su ga birali Bošnjaci

user

SKANDAL U RUSIJI: Kći Putinovog portparola rekla “ne ratu”, objava je ubrzo nestala

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM