Ehomag
Magazin

DARKO NAKON RASKIDA S MARINOM SELI U NJEMAČKU, A EVO ŠTA RADI ONA: Sinoć objavila sliku, SVI GLEDAJU 1 DETALJ

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Marina Gagić nedavno je raskinula vjeridbu sa folerkom Darkom Lazićem, nakon ćega je pjevač odlučio da se preseli u Njemačku.

2603349-darko-lazic-marina-gagic-ls

Ona je sada na Instagramu sve iznenadila novom objavom. Naime, Marina je odlučila da da sebi oduška, te je pokazala kako uživa u provodu sa prijateljicama i nazdravlja uz koktle.

Gagićeva je za ovu priliku obukla izuzetno uzak plavi kombinezon, sa dubokim izrezom, pa je i njen dekolte bio u prvom planu.

Inače, Darko Lazić do nedavno je govorio da sprema svadbu sa Marinom, međutim, ona je stavila tačku na odnos sa njim i ispričala da četiri mjeseca nisu zajedno.

2613063-marina-2-censored-ff

screenshot-3

Izvor:Kurir

Related Articles

IZAŠAO IZ ZADRUGE, A SAD OBJAVIO LIJEPE VIJESTI: Postao je otac, stigla djevojčica

user

LUNA I MARKO SE SELE U STAN OD 80 KVADRATA! EVO GDJE ĆE ŽIVJETI SA KĆERKOM: Mia će imati sobu iz bajke, tu su i igračke, pokloni…

user

Zoran Kalezić operisan nakon vijesti da boluje od karcinoma pluća: Evo u kakvom je stanju

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM