Ehomag
Zanimljivo

Željela se ‘uvaliti’ u naše bogatstvo

Nedavno je moj sin koji ima samo 17 godina došao uplakan kući i rekao da mu je djevojka ostala u drugom stanju. Kako kaže već je ta u trećem mjesecu trudnoće. Grozno sam se osjećala zbog njega što to mora prolaziti. Dobro dijete, zlato od djeteta, ali te današnje djevojke su neviđena ološ. Najgore što i ona ima samo 17 a već je tako pokvarena i spremna da podvali dijete kako bi ušla u bogatu porodicu poput naše.

Rekla sam mu da se ne brine i da će mama sve da riješi. Otišla sam kod te bezobrazne djevojke i naredila joj da abortira. U početku se bezobraznica bunila, kao nije kriva, moj sin je kriv. Možeš mislit… pored svih pilula protiv trudnoće moj sin kriv. Onda sam joj “malo” oštrije zaprijetila, da ne pišem kako i čime te je bezobraznica pristala. Danas sam je odvela na kliniku i konačno riješila problem.

Samo želim da skrenem pažnju majkama, roditeljima da koliko god mogu zaštite svoje sinove od bl.dnica kojih je sve više. Eto ova ima samo 17 godina i pokvarena je do srži… šta dalje da pišem.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

VIC: Mujo sa slušalicama

user

Krenulo mi je sve loše u životu

user

VIC DANA: Direktor i sekretarica

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM