Ehomag
Vijesti

SJEĆATE LI SE LIJEPE SEMI DŽO IZ KARINGTON DINASTIJE?: Njene nove slike će vas uplašiti, EVO KAKO OVA GLUMICA (59) DANAS IZGEDA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Američka glumica Heder Loklir (59) je najpoznatija po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji “Melrose Place”.

Naša publika je zna i iz serije “Spin City”.

Nazivali su je “ljepoticom epskih razmjera”, bila je četiri puta nominovana za Zlatni Globus, a danas je meta tabloida i paparaca jer svoj život ne može da dovede u red.

heather-locklear-3

foto: Profimedia

Postoje dva tipa poznatih ličnosti – oni koji pate u samoći i ne izlaze u javnost da bi prosvetlili publiku svojim greškama i ovi drugi koji upravo sve to rade. Heder spada u ovu prvu kategoriju.

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. vijeka. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala “samo” zvijezda serije “Melrose Place” i žena kojoj su zavidjele druge žene.

2612637-dinastija-ff

foto: Profimedia

Loklir je bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za gitaristu Bona Džovija – Ričija Samboru. Poslije razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u al*oholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored al*ohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od dro*e i al*ohola.

Paparaci su nedavno fotografisali Heder.

2587149-hederloklir-1-ff

foto: Profimedia

Opet vidimo još jednu nezadovoljnu holivudsku ženu koja je u vrtlogu razvoda i ličnih problema promijenila lični opis da bi se osjećala sretnije. Heder Loklir nikad nije željela da priča za medije o problemima koji su je snašli, iako se nagađalo da je pokušala prije tri godine da se ubije.

2587147-hederloklir-3-ff

foto: Profimedia

(Novi.ba/BlicŽena)

Related Articles

JEDAN ZNAK NAJAVLJUJE SRČANI UDAR NEDJELJAMA UNAPRIJED: Ovo su simptomi nestabilne angine pektoris koja prethodi infarktu

user

Autobus snimljen kako kod Tarčina pretiče kamion preko pune linije

user

Nastupila mubarek noć Lejletu-r-Regaib: Evo šta je lijepo uraditi večeras

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM