Ehomag
Zabava

OVO PROVJERENO UKLANJA MRLJE OD KAFE: Omiljeni trik svih žena briše skorjele fleke, a za manje od pola sata odjeća blista

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Apsolutno svi znamo situaciju kada nam se kafa prospe na omiljenu garderobu. Pogotovo se iznerviramo kada je riječ o bijelim i svjetlim tonovima. Koliko god da trljamo i peremo fleke se ne skidaju, a nekada se čini da se mrlje samo šire.

Kako bismo se riješili ovih fleka postoji jedan trik za kojim su poludjele žene širom svijeta. Sve što vam je potrebno su vlažna maramica, tečni sapun i sirće. 

Fleku prvo prebrišite vlažnim maramicama, a zatim stavite u lavor i napunite vrelom vodom. U lavod dodajte sirće, a zatim tečni sapun i ostavite nekih pola sata da odstoji.

japanese-washing-powder-attack-reviews-5

Nakon što je veš odstojao, stavite ga u mašinu i nedugo zatim je uključite na normalan program. Vidjećete da će fleka nestati, a posebno je dobar trik za bijelu odjeću, jer sirće bijeli veš.

Dobar trik je i sa deterdžentom sa sudove, pa ćete umjesto tečnog sapuna staviti njega. A ukoliko tvrdokorna fleka sa svjetlih stvari ne nestane, isprobajte starinski način otkuhavanja veša na šporetu.

Related Articles

“JOGURT VAM NEĆE POMOĆI” Ova majka je odlučila da podijeli trik: Samo na ovaj način opekotine od sunca će nestati u TREN OKA

user

KO JE BAHATI ADAM ADAKTAR, sređuje obrve i usne DIJANI HRKALOVIĆ I MNOGIM SRPSKIM PJEVAČICAMA: 1 potezom izazvao BIJES javnosti!

user

Mapa prikazuje kako bi izgledala Europa da se otopi sav led na Zemlji: POGLEDAJTE ZEMLJE BALKANA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM