Ehomag
Vijesti

“OVA ŽENA PROSI I UZIMA PARE OD NAŠIH FANOVA”: Marko Miljković je raskrinkao, A ONDA ŽESTOKO ZAPRIJETIO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Društvenim mrežama kruže informacije da fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića skupljaju novac kako bi im kupovali skupe poklone, a Marko se sada oglasio povodom jednog fana za kog tvrdi da obmanjuje ostatak njegove i Lunine podrške.

Iako je ovih dana van sebe od sreće zbog rođenja kćerke Mie, Marko se večeras bijesno oglasio na Instagramu jer, kako tvrdi, jedan njegov i Lunin fan obmanjuje ostale fanove.

Ova osoba prosi od naše podrške i trpa pare sebi u džep ljudi. Nikad nismo ni čuli za nju, a kamoli je vidjeli. Sudovi rade punom parom, oduzeću vam i što imate i što nemate – napisao je Miljković u objavi.

Podsjetimo, on i Luna prije tri dana dobili su nasljednicu Miu.

(Blic.rs)

Related Articles

Poznati važni datumi: Kad su naredne godine ramazan, bajrami, Hidžretska godina

user

NAJVEĆE GREŠKE KOJE SVI PRAVIMO KADA SMO BOLESNI: Kada imate prehladu ili grip, ovo nipošto ne smijete raditi

user

Vukanović: Spriječiti izdaju i preseljenje Elektroprivrede RS iz Trebinja u Laktaše

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM