Ehomag
Magazin

LUNA I MARKO SE SELE U STAN OD 80 KVADRATA! EVO GDJE ĆE ŽIVJETI SA KĆERKOM: Mia će imati sobu iz bajke, tu su i igračke, pokloni…

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Luna Đogani i Marko Miljković prije nekoliko dana su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Mia. Rijaliti par danima slavi dolazak nasljednice, za koju su uveliko spremili poklone, garderobu, igračke i ostalu opremu.

Luna iz porodilišta izlazi u subotu kada će po nju doći Miljković i zajedno sa kćerkom ih odvesti u stan na Novom Beogradu koji je ona kupila poslije učešća u Zadruzi. Ipak, novopečeni roditelji ne planiraju da tamo ostanu zadugo, jer su nedavno kupili stan na Bežanijskoj kosi.

Luna i Marko planiraju da nekretninu od 80 kvadrata renoviraju i adaptiraju kako njima odgovara, zbog čega su nedavno angažovali arhitetktu da im napravi nacrt. Iznijeli su svoje želje šta žele da preurede i izmijene, a kada su dogovorili sve, angažovali su i izvođače radova koji rade na renoviranju.

luna2

Oni žele da se u narednih godinu dana presele u taj stan jer je prostraniji, a to im odgovara zbog kćerke, ali i daljeg proširenja porodice. Marko je nedavno izjavio da je prelijep osjećaj biti tata, te da se Luna spremi da za nekoliko mjeseci prave drugo dijete. Nema sumnje da će njihova porodica biti brojna, te da im je potreban veći stan. S druge strane, Luni je potrebno mnogo više prostora kako zbog njene, tako i zbog garderobe i igračaka koje je Mia počela da dobija od njihovih prijatelja, porodice, kao i fanova, a u stanu u kome trenutno žive nema dovoljno mjesta.

Luna i Marko ne planiraju, kaže sagovornik, da prodaju stan u kome sada žive iako su cijene nekretnina skočile, već nameravaju da ga izdaju.

Izvor: Kurir.rs

Related Articles

SVE TRANSFORMACIJE MILJANE KULIĆ, NEKADA JE BILA ZGODNA: U Zadruzi imala 105 kg, SJEĆATE LI SE NJENIH STARIH SLIKA? (FOTO)

user

LUNA I MARKO ĆE OBJAVITI PRVI SNIMAK MALE MIJE BEZ CENZURE: “Dragi naši imamo, jednu molbu”

user

SANDRU SVI ZNATE, A OVO JE DRUGA KĆERKA NINE REŠIĆA: Sinu je dala ime PO OCU – pogledajte kako izgleda (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM