Ehomag
Zabava

Ljubiša Preletačević Beli se POJAVIO nakon 4 godine u JAVNOSTI: Danas izgleda skroz DRUGAČIJE (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Predsjednički kandidat na izborima 2017. godine Luka Maksimović napravio je veliku pometnju na srpskoj političkoj sceni, kada se kao potpuni autsajder priključio trci za predsjednika države i završio na trećoj poziciji.

Nekadašnji predsjednički kandidat i lider pokreta „Samo jako“ koji je poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli od tada je izašao iz žiže javnosti, a iako je imao pristalice svog pokreta, on dugo ne učestvuje ni na političkoj sceni.

U posljednje vrijeme on je poznat po svojim statusima na društvenoj mreži Fejsbuk, a takođe je promijenio i svoj fizički izgled.

Iako smo na Ljubišu navikli sa prepoznatljivom frizurom sa repom na vrhu glave i specifično ošišanom bradom, on danas, može se reći izgleda dosta konvencionalnije.

Pogledajte kako danas izgleda “Beli”

beli

foto: Objektiv

(Objektiv.rs)

Related Articles

Do osme godine bile su sasvim obične bliznakinje: Danas imaju 26 godina i PRETVARAJU SE U KAMEN, LJEKARI SU IM SAOPŠTILI TEŠKE VIJESTI

user

POUČNO: Insan ne zna vrijednost neke osobe dok je ne izgubi

user

ONI SU NAJGORI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Niko vas neće nagrditi kao oni, glumataju, sebični su – UZET ĆE VAM DUŠU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM