Ehomag
Magazin

KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG: Evo zašto se Brena nije pojavila na promociji albuma SUZANE POPOVIĆ, sada se saznalo

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Suzana Jovanović je nedavno objavila novi album a njen muž Saša Popović je, tim povodom, organizovao veliku promociju koja je započeta proslavom u jednom beogradskom hotelu.

Na ovom ekskluzivnom događaju pojavila se cijela estrada, pa su se novinari i fotoreporteri utrkivali ko će uzeti izjavu od  Marije Šerifović, Milice Pavlović, Zlate Petrović, Goce Božinovske, Marine Tucaković, Jašara Ahmedovskog, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Saše Kovačevića i mnogih drugih.

367800-767147-5b9bbca8678c4740b30342b60a0a0a67brena1-ls-f

Međutim, svi su bili iznenađeni što se na proslavi nije pojavila Lepa Brena. Poznato je da su ona i Boba Živojinović kumovi sa Sašom, kao i da je Grand produkcija njihov veliki zajednički biznis.

Utoliko prije je bilo neobično da se “kraljica folka” Brena ne pojavi da pruži podršku koleginici Suzani. Sada je otkriveno da je Bobina supruga zapravo bila jako prehlađena i da je to bio jedini razlog izostanka. Porodica Živojinović je ipak bila više nego adekvatno zastupljena – tu su bili i Boba i njegovi sinovi Filip i Viktor, obojica sa svojim “ljepšim polovinama”.

Suzana je, inače, uz novi album objavila i brojne spotove u kojima je predstavila potpuno novi imidž. “Ovo je nova Suzana”, rekla je pjevačica. “Pjesme ne liče na one koje sam do sad pjevala, nisu to nekadašnji narodnjaci, puni trilerisanja. Ovo je nova muzika, koja miluje dušu i nadam se da će publika uživati.”

(Lepa i srećna)

Related Articles

EVO ŠTA JE MIKI NOĆAS ŠAPNUO OBEZBJEĐENJU: Ovako je eksalirao sukob sa Carem (VIDEO)

user

TUGA ISPRED KUĆE MARINKA ROKVIĆA: Brojni prijatelji i kolege ispred porodične kuće

user

STEFAN KARIĆ KONAČNO ODVEO JOVANU U SVOJU VILU: Prvo joj pokazao bazen, Jovana sija od sreće, OSMAN ODMAH USLIKAO NOVU SNAHU (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM