Ehomag
Lifestyle

“Kada skine masku i pokaže lice BEZ FILTERA I ŠMINKE, ne liči na sebe”: Na Instagramu je jedna osoba, u javnosti POTPUNO DRUGA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Zvijezda prijatelja, Kortni Koks, u nekoliko navrata govorila je o tome koliko se kaje što se ikada igrala sa estetskom hirurgijom, ovih dana ponovo je zvijezda društvenih mreža nakon što se pokazala u prirodnom izdanju.

2

“Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vrijedi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine. Naravno, nisam uspjela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno”, rekla je Kortni jednom prilikom.

Plastične operacije nizale su se jedna na drugu, a lijepa crnka više nije ličila na sebe.

3

“U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je – ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem”, iskreno je priznala.

(Zenablic.rs)

Related Articles

TAJNE GENETIKE: Evo sta beba naslijeđuje od majke, a sta od oca!

user

OVAKO SE PRAVI DOMAĆI ČIPS – BOLJI OD KUPOVNOG: Dodajte 1 sastojak i bit će savršeno hrskav i ukusan

user

ISKUSNI VRTLAR OTKRIVA TRIK: Evo kako da vam SVAKO CVIJEĆE preživi zimu!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM