Ehomag
Lifestyle

JAPANSKA VJEŽBA OD 60 SEKUNDI JE “SMRT” ZA BORE: Svakog dana pritisnite ove 3 tačke – nećete vjerovati u rezultate

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Zahvaljujući ovoj vježbi žene iz Japana imaju tako sjajnu i glatku kožu i lice bez bora.

Šijacu je jedna od najjednostavnijih masaža koju svako može na sebi da primijeni, a donosi velike koristi za zdravlje i ljepotu.

Osim što je “ljekovita”, ova tehnika djeluje i preventivno na brojne tegobe i stanja. Bez obzira na to da li pribjegavate šijacu masaži kako biste ublažili stres ili bolove u zglobovima, ili da biste se podmladili, nevjerovatno je koliko je efikasna.

Od starosti niko nije pobjegao, bore su prirodna pojava, ali to ne znači ne možete da probate da ih ublažite i spriječite. Vježba koju Japanke redovno praktikuju traje svega 60 skeundi a pomoći će vam da se besplatno riješite bora i učinite kožu svježijom i sjajnijom. 

Koža ispod očiju je vrlo tanka, što znači da će joj, u odnosu na ostatak tijela, prije popustiti tonus i pojaviti se prvi znaci starenja – bore. Šijacu može da pomogne da “podmladimo” ovo područje i učinimo da koža izgleda zategnutija i mnogo svježija.

bore-na-licu

Ono što treba da uradite je da jagodice kažiprsta, srednjeg i domalog prsta stavite na kost tačno ispod oka (crvene tačke na slici), a masaža je vrlo jednostavna – lagano pritisnite držite tako 10 sekundi. Zatim sklonite ruke. Ponovite vježbu još dva puta.

Ova besplatna tehnika je izuzetno efikasna, a oni koji su praktikovali kažu da su rezultati vidljivi veoma brzo, već za mjesec dana, piše Lepa i srećna.

Related Articles

Muž mi je iz Beograda otišao kod svojih na selo i VRATIO SE KAO DRUGI ČOVJEK: Pogledala sam mu telefon i JEDNA PORUKA POKAZALA JE STRAŠNU ISTINU

user

U mljeveno meso dodajte 1 sastojak i dobit ćete vrhunske ćufte: BOLJE NISTE PROBALI

user

Samo jedan sat pred ekranom djetetu bi moglo pogoršati psihičko zdravlje

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM