Ehomag
Vijesti

HILLARY CLINTON: “Amerikanci koji i dalje negiraju rezultate predsjedničkih izbora odrađuju Putinov posao”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Bivša američka državna tajnica i demokratska kandidatkinja na predsjedničkim izborima 2016. godine dala je ovog tjedna intervju za MSNBC te se pritom osvrnula na još uvijek aktualnu temu u SAD-u, negiranje rezultata predsjedničkih izbora od prošle godine na kojima je pobijedio Joe Biden, no mnogi Trumpovi pristaše, pa i sam Donald Trump, tvrde da su izbori bili namješteni te da je Trump pobjedio.

Clinton pak tvrdi kako svi oni kroz to poricanje zapravo “odrađuju posao za Putina”. Nadalje, poručila je kako bi Joe Biden trebao “počistiti katastrofu prethodne administracije koja je osokolila Putina”.

“Ti ljudi koji poriču rezultate izbora su domaći neprijatelji. Oni rade na tome da siju nepovjerenje, razdor”, poručila je bivša američka državna tajnica. Također je poručila kako se nada da će Biden za vrijeme sastanka s Putinom (njezin intervju je emitiran prije njihovog sastanka u Ženevi, odnosno za vrijeme trajanja istog) pokazat čvrst stav. Bilo bi zanimljivo čuti kakav je njen dojam nakon sastanka jer isti je prošao u poprilično pozitivnoj atmosferi bez nekih konfrontacija zbog čega su neki već i kritizirali predsjednika Bidena.

Related Articles

“Naš je i Tvrtko, naše je i osmansko, austrougarsko i jugoslovensko naslijeđe”

user

Oligarh koji je jučer uhapšen u Ukrajini je Putinov kum, Kremlj odbio razmjenu

user

Oglasio se Vučić: “Preminula je moja prva supruga Ksenija Vučić”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM