Ehomag
Vijesti

HAOS RANO JUTROS: Mladići se vozili u ferariju, pa od Hitne pomislili da je policija! Potpuno uništili SKUPOCJENO vozilo

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Udes u kom je u potpunosti uništen skupocjeni automobil marke “ferari” dogodio se rano jutros u Kragujevcu.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, udes se dogodio u ulici Kraljevačkog bataljona, a u autu stranih tablica navodno je bilo više mladića.

Pretpostavlja i da su se uplašili od rotacije Hitne pomoći koja je išla iza njih pa su pomislili da je policija, piše Objektiv.

Očevici kažu da su se kretali brzo, te se pretpostavlja da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je udaralo levo i desno o bankine dok se nije zaustavilo.

Mladići su, navodno, poslije toga napustili mjesto udesa i ostavili uništen auto na putu. Prednji točak je pronađen stotinak metara dalje.

Related Articles

Značajan pad: Nakon dugo vremena cijena barela nafte ispod 90 dolara

user

Šef makedonske diplomatije pozdravio uvođenje sankcija Dodiku: Podržavamo suverenitet BiH

user

Orban i Vučić pokrenuli željezničko povezivanje dviju pograničnih regija

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM