Ehomag
Lifestyle

FASCINANTNO ŠTA MALO ŠMINKE MOŽE DA UČINI: Nećete vjerovati da je na fotografijama ista žena, TEK DA VIDITE DRUGU SLIKU!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ovo je čist dokaz da šminka čini čuda

Dok mnogi na društvenim mrežama pokušavaju da sakriju svoje nesavršenosti, Džesi sa tim nema problema i često priča o svom problemu sa aknama.

Ipak, ono što fascinira njene pratioce su zavidne veštine šminkanja zahvaljujući kojima sakrije sve nesavršenosti i transformiše se tako da je teško reći da se radi o istoj djevojci, prenosi “Stil”.

Mnogi su je pitali i kako uspijeva da prekrije svoj problem, a Džesi je u jednom videu otkrila svoju tajnu. Pogledajte ga OVDJE.

Da bi sakrila upale na licu ona koristi nekoliko proizvoda. U jednom od tutoriala je objasnila da koristi hidratantnu kremu, prajmer, korektor, tečni puder i na kraju kameni puder.

252055-sminka2-ff

Glavni trik je u odabirnu zelenog korektora koji neutrališe crvenilo i u fiksatoru koji koristi prije nanošenja kamenog pudera. Nakon toga ponovo koristi fiksator i po potrebi nanosi tečni puder ako je negdje potrebno.

Related Articles

KAD PRAVITE PIRE ISKORISTITE I KORU OD KROMPIRA: Evo kako, bit će SAVRŠENO KREMAST (RECEPT)

user

DOŠLA JE KOD FRIZERKE I REKLA JOJ DA RADI ŠTA ŽELI OD NJENE KOSE: Kad je završila skoro vrisnula od iznenađenja, POGLEDAJTE REZULTAT

user

ZATROVAN KROMPIR PREPOZNAĆETE PO 1 ZNAKU: Obratite pažnju, evo šta ga odaje

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM