Ehomag
Magazin

EVO KO JE NOVA DJEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA: Misteriozna crnka izgledom podsjetila na pokojnu pjevačicu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića kome su sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka kod Borče, ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović, potvrdio je za Kurir da Zoran ima novu djevojku!

Stariji Marjanović istakao je da je obaviješten u kakvom je emotivnom odnosu njegov sin.

– Istina je, znam da moj Zoran ima devojku. Ne znam da li se oženio, morao bih to da ga pitam – rekao nam je Vladimir.

Podsjetimo, Kurir je ekskluzivno otkrio da je Zoran Marjanović već duže vrijeme u vezi sa ženom od koje se ne odvaja, a reč je o Zorici Zoki Mitrović, koja je javnosti postala poznata pre četiri godine prilikom hapšenja Marjanovića. Inače, javnost je za Zoranovu djevojku Zoricu Zoku čula još 15. septembra 2017, kada su policajci došli u Marjanovićevu kuću u Borči kako bi ga uhapsili. Tada je patrolu, kako su mediji pisali, napala misteriozna crnka, koja je sve prisutne podsjetila izgledom na pokojnu pjevačicu.

– Otkriveno je da je misteriozna crnka Zorica Zoka Mitrović, koja je ranije na Fejsbuku pokrenula grupe podrške Zoranu i njegovoj odbrani. Navodno, ostala je uz njega dok je bio u pritvoru, a vezu, koja je bezmalo prerasla u vanbračnu zajednicu, nastavili su i po njegovom izlasku – objašnjava izvor.

(alo.rs)

Related Articles

Nakon drame sa Dalilom, Car sreo Anu: POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO (VIDEO)

user

CECA POKAZALA NOVU TORBU, SVI ODMAH PRIMIJETILI DETALJ: Vidite li vi šta je čudno na ovoj slici?

user

DALILA BIRALA IZMEĐU DEJANA I FILIPA, EVO ŠTA JE REKLA: Ipak ima emocije prema Caru, A DEJAN …(VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM