Ehomag
Vijesti

Eriksen operisan, ugrađen mu defibrilator

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Danski reprezentativac i fudbaler Intera Christian Eriksen jučer je uspješno operisan.

Eriksenu je izvršena operacija srca i ugrađen mu je defibrilator nakon što je u subotu doživio srčani zastoj tokom utakmice protiv Finske odigrane u okviru Evropskog prvenstva.

Gazzetta.it piše da je sada Eriksenu sportska karijera drastično smanjena. Iako je ranije navedeno da se ne može isključiti mogućnost da ovog maestra vidimo na terenu u Seriji A, sada su te šanse sve manje.

Iako se ugradnja defibrilatora smatra rutinskom operacijom ta činjenica će ipak zauvijek promijeniti život veznjaka Intera.

Naime, u italijanskoj Seriji A je od 2017. godine zabranjen svaki kontaktni sport ukoliko osoba ima ugrađen defibrilator ili sličan uređaj.

Defibrilator inače ima funkciju zaštitnog sistema koji će regulisati srčanu aritmiju.

Danas bi Eriksen trebao napustiti bolnicu u Kopenhagenu gdje je hospitalizovan od subote i konačno otići u svoj dom u Danskoj.

Izvor: N1

Related Articles

SNIMAK OTKRIVA KAKVA JE JOVANA JOKSIMOVIĆ PREMA ZAPOSLENIMA: Pojavio se PRIVATAN VIDEO iz bekstejdža i svi su iznenađeni (VIDEO)

user

Danas u BiH umjereno oblačno vrijeme, moguća i kiša

user

SLOMLJEN! MENSUR ZAPLAKAO KAD JE VIDIO MINU VRBAŠKI: Bivša djevojka ga ostavila bez teksta poklonom, a onda mu otkrila 1 detalj o MAJCI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM