Ehomag
Vijesti

Aleksandar Vulin: Ispisali su se iz Srba

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije izjavio je danas da će tražiti da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su u Skupštini Crne Gore glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

“Predsjednik Vučić nije čovjek koji zabranjuje. Tražit ću od njega da se onima koji su glasali za Rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju. Neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu, viđaju u Crnoj Gori”, napisao je Aleksandar Vulin u saopštenju.

Po njegovim riječima, oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za Rezoluciju o Srebrenici “ispisali su se iz Srba”.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić je, kako je ocijenio, posljednji put razočarao Srbe. “Poslije ove bruke više ništa od njega ne može da nas razočara”, dodao je Aleksandar Vulin.

Skupština Crne Gore usvojila je u četvrtak Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Također, ministar ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić smijenjen na prijedlog predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, zbog izjava u kojima je relativizovao genocid u Srebrenici.

Related Articles

Zvizdić: SDA pokušala trgovati mojom pozicijom sa SNSD-om

user

Šarović: Obustavom 120 miliona eura pomoći EU kaznila privrednike RS

user

Nenad Periš: “To su 2 najvažnije stvari u ovom trenutku”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM