Ehomag
Zabava

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: Najbolji očevi se rađaju u OVIM horoskopskim znacima!

Kaže se da svako može biti otac, ali samo neki postaju tate. U svakom slučaju, savršen roditelj ne postoji, no muškarci rođeni u nekim horoskopskim znakovima, zahvaljujući svojim karakteristikama, vrlo vjerovatno će biti jako dobri u podizanju djece. Sinovi će ih vidjeti kao junake, a kćerke kao svoje prve ljubavi. Zaštitnički su nastrojeni, strpljivi i brinu o djeci, piše Srbija Danas.

Jarac

Nevjerovatno prizemljen i strpljiv Jarac je izuzetno praktičan otac. Želi da njegovo dijete shvati važnost napornog rada i ostvarivanja zadatih ciljeva. Iako djetetu neprestano ukazuje koliko je obrazovanje važno, otac rođen u ovom horoskopskom znaku nikad nije grub u svom pristupu. Takođe, želi da njegovo dijete izraste u nezavisno i znatiželjno biće.

Bik

Otac Bik je utjelovljenje strpljenja i uvijek je blizu i spreman zaštititi dijete. Osigurava podršku djetetu u svakom trenutku i definicija je superheroja. Učiniće sve da djetetu omogući najbolje. 

Rak

Porodica je najvažnija pripadnicima ovog horoskopskog znaka, a to uključuje djecu. Otac Rak će se pobrinuti da se njegovo dijete osjeća voljeno i da nauči da mu je porodica uvijek podrška, bez obzira na sve. 

Strijelac

Tata Strijelac je zabavan, voli putovanja i avanture, a dijete će to obožavati. Trudiće se da njegovo dijete bude nezavisno i uživa u životu punim plućima. Iako želi da se njegovo dijete dobro snađe, ne želi da to znači da se ograniči na jedan grad ili zemlju. Podstiče dijete da ostvaruje svoje snove i podsjeća da je uvijek iza njega, kao pravi navijač.

Lav

Lav se ponosi postignućima svog djeteta i voli ga pokazivati svijetu. Dijete smatra najvrijednijom stvari koju ima te će ga paziti i maziti, ali se i suzdržavati, svjestan djetetove dobrobiti. 

Related Articles

OVE GREŠKE SVAKI RODITELJ PRAVI, ZATO VAS DJECA NE SLUŠAJU: Najpoznatiji psiholog otkrio TRIK, evo šta trebate reći djetetu!

user

Stevandić se obrukao, htio pisati o Rezoluciji o Srebrenici pa ga građani ismijali

user

SJEĆATE LI SE LIJEPE KRISTAL KARINGTON IZ “DINASTIJE”?: Evo kako izgleda danas, njene slike uplašile su sve

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM