Ehomag
Magazin

Vedrana Rudan razvela se nakon 30 godina braka, a sad se ponovno udaje za 16 godina mlađeg

Svojim najnovijim blogom književnica Vedrana Rudan zaintrigirala je mnoge. Naime, u njemu je napisala kako se rastaje i uskoro ponovno udaje, a je li riječ o njezinoj šali ili je doista u pitanju neka nova životna priča, otkrit će se uskoro. 

“Da sam prije ulaska u prvi znala o braku ono što znam danas kad izlazim iz trećeg, nikad se ne bih udala. Previše love i živaca ulagala sam u promašene investicije. Biti nesretan sam bolje je nego biti nesretan udvoje”, napisala je na svom blogu književnica, novinarka i blogerica Vedrana Rudan (71) potvrdivši da je njezinom braku s odvjetnikom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U skladnom braku proveli su 30 godina pa je mnoge odluka o razlazu poprilično iznenadila. 

Nakon što je otkrila zbog čega se odlučila razvesti, ali i najavila skorašnje vjenčanje sa 16 godina mlađim partnerom .
Na stranici Rudan.info otkrila je kako se od sada već bivšeg supruga odlučila rastati nakon što su zbog pandemije i lockdowna provodili 24 sata dnevno zajedno. Shvatila je tada da se njihovi interesi razlikuju. Nju zanimaju, kako piše, samo torbe, dok je njezin bivši suprug bio okupiran odlascima na preventivne zdravstvene preglede. Ona je obilazila trgovine, on privatne poliklinike. “Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privjesak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popizdio je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvijek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: ‘Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama.  Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust!’ Odselio je u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj”, napisala je Vedrana na svom blogu pa mnoge iznenadila objavom vjenčanja koje će se održati idućeg utorka. 

Za svog budućeg muža čiji identitet skriva od javnosti kaže da je sasvim drugačiji čovjek od njezinog bivšeg partnera. Mlađi je od nje 16 godina i pun je života. Zaljubili su se, kako je otkrila, u jednoj prodavaonici  u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Već me godinama nitko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kužite? Koja dobra baza. „Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo k njemu doma na piće, ostalo je povijest, otkrila je Rudan pa najavila vjenčanje koje će se u utorak održati u opatijskom parku pored crkve.   

“Vjenčat ćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, svećenik je rekao, nema veze, platite novo zvono”, istaknula je Rudan pa se osvrnula i na kritike svojih zlobnih prijateljica koje, kako tvrdi, govore da će to biti brak iz interesa.  “Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim živjeti, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? ‘Neće to na duge staze.’ Gadure!  Znam. Sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rokenrol”, zaključila je Vedrana Rudan koja iz braka s prvim suprugom ima dvoje djece kćer Asju Hrvatin i sina Slavena Hrvatina. Sin joj je danas ugledni psiholog koji je diplomirao psihologiju u Beču i informatiku u Americi, dok je kći završila ekonomiju u Opatiji. S prvim suprugom provela je 14 godina, a nakon što se zaljubila u osam godina mlađeg odvjetnika Drageljevića odselila je iz obiteljske kuće i novi život počela graditi ispočetka. 

(Večernji.hr)

Related Articles

PROFESORICA I VODITELJICA – ONA JE MAJKA TEE TAIROVIĆ: Svi misle da joj je drugarica, ČEKAJTE DA VIDITE SLIKU

user

POBJEDNIKA “OPERACIJE TRIJUMF” DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Oženio je pravu ljepoticu, ima sina i sad živi u AMERICI, EVO KAKO IZGLEDA ADNAN BABAJIĆ

user

DAVID DRAGOJEVIĆ UNIŠTIO MUJIĆE U EMISIJI – OCRNIO DALILU, HUSU I EMINU: Skandal u najavi (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM