Ehomag
Magazin

U CIK ZORE, LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA: Kad vidite ovu sliku, raznježit ćete se

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Luna Đogani se porodila i na svijet donijela kćerkicu Miju, a ne krije koliko je sretna što je njena mezimica konačno sa njom.

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu iz porodilišta, u cik zore, a pokazala je kako Mija uživa na njenim grudima.

“Dobro jutro, najljepše jutro”, poručila je Luna.

2610627-luna-djogani-2-ff

Inače, ponosni otac i suprug Lune Đogani Miljković, Marko, saopštio je da će Luna do kraja nedelje već biti u svom domu na Novom Beogradu, prenosi “Kurir”.

– Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam vidio bebicu preko snimka, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje – rekao je Marko.

Related Articles

JELENI ROZGI DIJAGNOSTIFIKOVANA TAHIKARDIJA: Progovorila o najduzoj borbi i liječenju

user

HITNO SE OGLASILA EMINA MUJIĆ – INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU DALILINOG OCA: Poruka za sve u Zadruzi

user

POTVRĐENO – DEJAN USKORO ODLAZI! Sa sobom VODI I ALEKS 50 kilometara od Šimanovaca: Njegova ŽIVOTNA odluka

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM