Ehomag
Magazin

SVI KAŽU DA SE BOGATO UDALA, ALI ISTINA JE DRUGAČIJA: Evo od ČEGA zarađuje trudna Bojana Rodić! IZNENADIT ĆETE SE

Izabranica Mirka Šijana, Bojana Rodić već je u poodmakloj trudnoći. Iako mnogi misle da je udajom riješila svoje finansijsko pitanje, istina je drugačija, tvrdi izvor za “Kurir”.

– Bojana je aktivna trudnica. Iako joj je stomak sad već jako veliki, ona se ponaša kao i prije. Ide u šetnje, sastaje se sa sestrama, ne propušta porodične proslave. Pa, eto, vidjeli ste je na prvom rođendanu sestrića Željka, kao čigra je – ispričao je izvor, pa dodao:

– Iako su pojedini zlonamjerno dočekali njenu vezu sa Mirkom i pričali da se “bogato udala”, iako njih dvoje nisu još uvijek u braku, svi koji je znaju poznato im je da ona nije iz te priče. Njihova porodica je oduvijek lijepo živela i ništa nije falilo ni njoj niti njenim sestrama. One su odmalena vaspitavane da cene svaki dinar, a ako prođete po Titelu svi će vam reći koliko su to vrijedne i radne djevojke. Uvek su pomagale roditeljima, pa čak i kada su imale mnogo obaveza oko fakulteta. Čujem neke ljude da kažu kako su napirlitane i da izlaze. Pa, kakve to veze ima?! Koja mlada djevojka ne voli da se sredi i provede. Ali razlika je u tome što su one uvijek umjele da zasuču rukave i pomognu u svim poslovima, osim onim tipično “muškim”. Otkad je sa Mirkom, Bojana je isto tako umjela uvek da dođe u Titel i pomogne roditeljima. Sad zbog trudnoće ne može, naravno, niko to i ne očekuje. Ipak, iako je Mirko dobrostojeći mladić, ona i sad voli da ima svoj dinar, pa je sklopila dogovor sa nekoliko brendova koje reklamira na društvenim mrežama. Nju prati 50-ak hiljada ljudi i novine stalno pišu o njoj, pa nije ni čudo što joj šalju toliko stvari za reklamu. Pritom je ona jako lijepa djevojka, pa je prate i klinke. Eto, ništa njoj ne fali sa Mirkom, ali kad od malih nogu navikneš na svoj dinar, onda se to nikad ne promijeni.

Related Articles

DALILI SAM OSTAVIO SVE ŠTO JE U BOSNI, POTPISAO SAM PAPIR ZA RAZVOD: Dejan otvoreno o podjeli imovine, pa otkrio kome će dati NOVAC

user

TUGA U DOMU BORE SANTANE! Bivšeg zadrugara sačekale TUŽNE VIJESTI: “Srce je PRESTALO da kuca!”

user

HITNO SE OGLASILA MAJKA ALEKS NIKOLIĆ: “Čula sam se sa…”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM