Ehomag
Magazin

SAŠA POPOVIĆ UGOSTIO CIJELU ESTRADU, A OD BRENE NI TRAGA NI GLASA: Evo šta se desilo, “BOLESNA JE…”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Na promociju novog albuma Suzane Jovanović nije došla samo Lepa Brena.

Supruga Saše Popovića pjevačica Suzana Jovanović, nakon 11 godina pauze snimila je album povodom kog je organizovana i gala promocija, na kojoj je bila cijela estrada osim Lepe Brene.

“Nisam željela da štedim jer 11 godina nisam izdala album, bilo bi sramotta da se sada pojavim sa bilo kakvim pjesmama” rekla je Suzana.

Iako su promociji prisustvovale skoro sve kolege sa estrade poput Marije Šerifović, Milice Pavlović, Zlate Petrović, Goce Božinovske, Marine Tucaković, Jašara Ahmedovskog, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Saše Kovačevića i mnogih drugih, na proslavi je ipak izostala Lepa Brena.

367800-767147-5b9bbca8678c4740b30342b60a0a0a67brena1-ls-f

Mnogi su bili začuđeni potezom ove pevačice, sa kojom je Saša Popović započeo karijeru, te su zajedno zaradili veliki novac, a u emisiji “Paparaco lov” otkrili su kako je Brena zvanično bila bolesna i to je bio glavni razlog zbog kog se nije pojavila.

Na promociji su umjesto Brene prisustvovali Boba Živojinović sa sinom Filipom, kao i najmlađi Viktor sa izabranicom Sandrom.

(novi.ba/mondo)

Related Articles

VEČERAS VELIKO SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ, STIGLA I MARIJA ŠERIFOVIĆ: Danas im je najsretniji dan, čestitke stižu (FOTO)

user

MUK ZA CRNIM STOLOM! DALILA LIJE GORKE SUZE: Evo šta je saopštila

user

OVO JE GROBNO MJESTO GDJE ĆE POČIVATI MARINA: Ispunit će njenu želju, Tucakovićevu sahranjuju pored sina

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM