Ehomag
Magazin

SAŠA POPOVIĆ UGOSTIO CIJELU ESTRADU, A OD BRENE NI TRAGA NI GLASA: Evo šta se desilo, “BOLESNA JE…”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Na promociju novog albuma Suzane Jovanović nije došla samo Lepa Brena.

Supruga Saše Popovića pjevačica Suzana Jovanović, nakon 11 godina pauze snimila je album povodom kog je organizovana i gala promocija, na kojoj je bila cijela estrada osim Lepe Brene.

“Nisam željela da štedim jer 11 godina nisam izdala album, bilo bi sramotta da se sada pojavim sa bilo kakvim pjesmama” rekla je Suzana.

Iako su promociji prisustvovale skoro sve kolege sa estrade poput Marije Šerifović, Milice Pavlović, Zlate Petrović, Goce Božinovske, Marine Tucaković, Jašara Ahmedovskog, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Saše Kovačevića i mnogih drugih, na proslavi je ipak izostala Lepa Brena.

367800-767147-5b9bbca8678c4740b30342b60a0a0a67brena1-ls-f

Mnogi su bili začuđeni potezom ove pevačice, sa kojom je Saša Popović započeo karijeru, te su zajedno zaradili veliki novac, a u emisiji “Paparaco lov” otkrili su kako je Brena zvanično bila bolesna i to je bio glavni razlog zbog kog se nije pojavila.

Na promociji su umjesto Brene prisustvovali Boba Živojinović sa sinom Filipom, kao i najmlađi Viktor sa izabranicom Sandrom.

(novi.ba/mondo)

Related Articles

PJEVAČICA ANA SEVIĆ USLIKALA SVOJU LIČNU KARTU: Vidite li nešto čudno? “MJESECIMA SAM U ŠOKU”

user

SIN ANE BEKUTE SE OPROSTIO OD MRKE, potresne riječi KIDAJU DUŠU: “Za mene i moju djecu bio OTAC I DEDA…” (FOTO)

user

‘JA SAM NEBO, A TI ZEMLJA!’BUKTI RAT IZMEĐU DVIJE ZADRUGARKE: Ana brutalno uzvratila Irmi na prozivke(VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM