Ehomag
Magazin

“Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica”, SVE JE SPREMNO U STANU LUNE I MARKA ZA MALENU MIJU: Ponosni otac sve otkrio, BEBA IMA SVOJU SOBU

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Marko Miljković je oduševljen što je dobio kćerkicu Miju da je najavio da će s Lunom Đogani odmah da pravi drugo dijete, otkrio i šta će pokloniti supruzi.

– Čim Luna bude mogla, odmah pravimo drugo dijete! Nek bude spremna, što se mene tiče možemo već za četiri mjeseca da radimo na tome. Toliko sam sretan da sam shvatio da želim veliku porodicu i što više djece s njom – kaže Marko.

– Toliko je lijepo podnela trudnoću i porođaj, da joj ne bi smetalo da brzo zatrudni. Luna mnogo voli djecu i, kao i ja, mašta o velikoj porodici. To je najveća sreća!

Marko kaže da je spremio poklone za doktore, babicu, ali i Lunu:

– Ona će dobiti veoma vrijedan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vrijedno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namijenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio.

Miljković je prvi put postao otac u 38. godini, iako je o tome dugo maštao.

– Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti vječno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dvije unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari nasljednika. Odavno sam spreman da budem otac i da mijenjam pelene – priča sretni tata i otkriva da kćerkica liči na njega:

– Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude.

luna-6luna-6

Na pitanje da li će, poput mnogih očeva, razmaziti mezimicu, odgovara:

– To će uraditi Luna! Ona se raspilavi kad je riječ o pisma, bebama… Ja ću da probam da joj budem autoritet, da napravimo neki balans. Naravno, ukoliko uspijem u tome!

U stanu na Novom Beogradu sve je spremno za Lunin i Mijin izlazak iz bolnice.

– Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sjedište za kola… Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo – ističe Marko.

(Kurir.rs)

Related Articles

“SVE SE PROMIJENILO U ZVEZDAMA GRANDA” Ana Bekuta otkrila detalje nove sezone: OVAKO BIRAMO KO PROLAZI DALJE

user

PUSTIO KOSU I DOSTA SE PROMIJENIO: Svi su plakali zbog malog STANOJA iz Montevidea, sada ima 23 godine i evo kako izgleda

user

SESTRA DŽEJLE RAMOVIĆ SE UDALA, A NJIHOVA MAJKA ZABLISTALA NA VJENČANJU: Evo kako izgleda Edita (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM