Ehomag
Magazin

DUGA KOSA, MRŠAV, ŠTA MU JE SA USNAMA? – ŠOK PROMJENA MILANA STANKOVIĆA: Jedva da liči na sebe, prizor će vas iznenaditi

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevač sa armijom fanova definitivno je Milan Stanković, a šta god da uradi, oduševljenje istih ne izostaje.

Iako je pjevač dugo pauzirao i publika željno iščekuje njegove nove poduhvate, uspio je da “zagolica maštu” novim imidžom.

1566310892818-milan-stankovic-830x0

foto: Telegraf.rs

Naime, Milan je objavio fotografiju na kojoj ima potpuno novu frizuru i vidno je smršao.

Kako je pustio kosu mnogi komentarišu da izgleda kao Italijan, a ženski dio fanova oduševljeno je prokomentarisao ovu promjenu.

“Ta kosa… ja sam očarana”, “Jednostavno savršen”, “Ulepšao si mi dan”, “Bože, koliko je savršen”, samo su neki od komentara djevojaka.

Pojedine fanove zanimalo je da li je promjena imidža povezana sa novim pjesmama i da li radi na nečemu, a Milan je kratko odgovorio – “Da”.

milan-stankovic-830x0-1

foto: Printscreen

Među komentarima se moglo pročitati i nekoliko onih u kojima se ljudi pitaju šta mu je sa usnama, te da li ih je korigovao, ili su samo došle do izražaja usljed gubitka na kilaži…

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Related Articles

“TI SI ZA LIJEČENJE”, DALILA PUKLA NAKON ANĐELOVIH RIJEČI: “Kako si dosadan i naporan” (VIDEO)

user

MARKO STIGAO U PORODILIŠTE PO LUNU I BEBU! Miljković nikad sretniji, ne skida osmijeh s lica! POGLEDAJTE ŠTA DRŽI U RUCI (FOTO)

user

SESTRA DUŠKA TOŠIĆA OTKRILA ŠTA MISLI O KARLEUŠI I RAZVODU: Jedno ne želi nikako da učini

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM