Ehomag
Lifestyle

DODAJTE 1 SASTOJAK U KAFU: Gledajte kako vam se metabolizam ubrzava, a STRUK TOPI

Ako ste navikli da u kafu svakog jutra dodate malo šećera i mlijeka, možda bi bilo dobro da ubacite još jedan dodatak svojoj “dozi kofeina”. Naime, sve se češće preporučuje da umiješate i kašiku proteinskog praha koji bi mogao da doprinese i mršavljenju i ukupnom zdravlju.

Istraživanja pokazuju da “pro-fi” ima isto djelovanje kao “kofi” u pogledu razbuđujućeg efekta, s tim što dodatni proteini kojih nema u jutarnjim dijetalnim napicima mogu da vas zasite i ubrzaju metabolizam.

Naročito je ovo odlično rješenje za sve one koji ujutru vježbaju, jer će napitak dobro delovati na snagu mišića a biće dodatnih kalorija koje će vam olakšati trening.

Protein u prahu je brzo rješenje za sve koji izbjegavaju meso a nisu sigurni da li uzimaju dovoljnu količinu belančevina iz namirnica biljnog porijekla. Možete koristiti protein sa ukusom po vašoj želji ali uvijek pažljivo pročitajte deklaraciju i provjerite da li ima još nekih dodataka kao što su skriveni šećeri.

Ukoliko ste na nutricionističkoj prepisanoj dijeti, konsultujte se sa svojim ljekarom prije nego što uvrstite ovu izmjenu u dnevnu praksu.

(lepa i srećna)

Related Articles

ŠTA SE DESI KAD U VEŠ MAŠINU STAVITE I 3 KAŠIKE ŠEĆERA: Probajte i ostaćete bez teksta!

user

KADA SE SPOJE OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA, RAĐA SE LJUBAV IZ BAJKE KOJA TRAJE CIJELI ŽIVOT: Oni su dvije srodne duše Zodijaka!

user

BUKVALNO ĆE SE SAMA OČISTITI: Namažite cijelu rernu smjesom od 3 sastojka iz kuhinje – ostavite par sati SIJAT ĆE KAO NOVA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM