Ehomag
Sport

LIJEČNIK DANSKE REPREZENTACIJE OBRATIO SE JAVNOSTI, Eriksen je u dobrom raspoloženju: Evo šta se tačno desilo!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Liječnik danske nogometne reprezentacije Morten Boesen izjavio je u nedjelju kako je Christian Eriksen pretrpio srčani udar na terenu tijekom utakmice protiv Finske na EURU te kako ga se oživljavalo na travnjaku, no kako uzrok još nije poznat.

christian-eriksen-was-stretchered-off-the-field-after-collapsing-during-the-euro-2020-match

“Već je bio gotov, pretrpio je srčani udar, morali smo izvršiti oživljavanje. Uspjeli smo koristeći defibrilaciju. Pretrage koje smo napravili po dolasku u bolnicu pokazuju kako je sada dobro, ali nemamo nikakvo objašnjenje zašto se dogodilo to što se dogodilo”, izjavio je Boesen.

Danski izbornik Kasper Hjulmand kazao je kako je razgovarao s Eriksenom koji mu je rekao da se ne sjeća gotovo ničega vezanog uz svoj kolaps na travnjaku.

“Kazao mi je kako se osjeća da bi se mogao vratiti na teren i ponovno igrati. Još mi je rekao da se mi vjerojatno osjećamo lošije od njega. Christian se najbolje osjeća kada mu je lopta u nogama, u odličnom je raspoloženju, a to je veliko olakšanje za sve ostale igrače”, rekao je Hjulmand.

Related Articles

Zmajevi poraženi od Ukrajine: Okončane najneuspješnije kvalifikacije u historiji

user

“PRIJE NEGO ŠTO JE SAZNALA DA JE TRUDNA, TRAŽILA JE…”: Oglasio se nakon napuštanja Zadruge, nije mogao da šuti

user

Australski mediji tvrde: Ministar nije donio odluku o deportaciji, ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆEM?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM