Ehomag
Tehnologija

Kim Kardashian i Kanye West pregovarali su o razvodu, ovako stvari stoje!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Prema navodima dva izvora koja su govorila za CNN, poznati par Kim Kardashian i Kanye West razgovarali su o mogućem razvofu, te gdje bi ih život odveo ako to ne učine.

Kim Kardashian And Kanye West's Marriage Might Be Done

(BuzzFeed)

Izvori su također potvrdili da već mjesecima par ne provodi dane zajedno Kanye se nalazi u njihovom domu u Wyoming, dok je Kim ostala u Kaliforniji s djecom.

“Posljednjih mjeseci žive odvojeno”, rekao je prijatelj Kardashian West za CNN, ali zatražio je anonimnost zbog osjetljivosti situacije. “Oni su bili u bračnom savjetovanju i razgovarali o razvodu, to je na stolu.”

“Razvod je nešto o čemu se razgovaralo tijekom proteklih godinu dana, ali Kim nije željela ići naprijed u vezi s tim”, rekao je drugi izvor. “Nema drame ili prepirke”, dodao je pojedinac, oni su “prijateljski raspoloženi” i “potpuno usklađeni kada su djeca u pitanju”.

Related Articles

Slučajno ste izbrisali objavu na Instagramu? Sad je možete vratiti, evo kako

user

Mobitel vam se često zagrijava? Evo šta može biti razlog

user

Satelit koji ruši rekorde lansiran u orbitu kako bi snimao planetu Zemlju

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM