Ehomag
Tehnologija

Kim Kardashian i Kanye West pregovarali su o razvodu, ovako stvari stoje!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Prema navodima dva izvora koja su govorila za CNN, poznati par Kim Kardashian i Kanye West razgovarali su o mogućem razvofu, te gdje bi ih život odveo ako to ne učine.

Kim Kardashian And Kanye West's Marriage Might Be Done

(BuzzFeed)

Izvori su također potvrdili da već mjesecima par ne provodi dane zajedno Kanye se nalazi u njihovom domu u Wyoming, dok je Kim ostala u Kaliforniji s djecom.

“Posljednjih mjeseci žive odvojeno”, rekao je prijatelj Kardashian West za CNN, ali zatražio je anonimnost zbog osjetljivosti situacije. “Oni su bili u bračnom savjetovanju i razgovarali o razvodu, to je na stolu.”

“Razvod je nešto o čemu se razgovaralo tijekom proteklih godinu dana, ali Kim nije željela ići naprijed u vezi s tim”, rekao je drugi izvor. “Nema drame ili prepirke”, dodao je pojedinac, oni su “prijateljski raspoloženi” i “potpuno usklađeni kada su djeca u pitanju”.

Related Articles

Da li vam radi Messenger?

user

Instagram pripremio pregršt novosti: Pogledajte koje vas promjene čekaju

user

NASA OBJAVILA: Asteroid širine veće od kilometar proći će blizu Zemlje u utorak

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM