Ehomag
Tehnologija

Obama podijelio duboko smislen božićni poklon koji je dobio od svoje supruge!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

U srijedu je bivši predsjednik Barack Obama na Instagramu otkrio da ga je njegova 28-godišnja supruga iznenadila “crtanjem 12. rupe u Augusti National” “sjajnog” umjetnika Valentina Dixona.

“To je nevjerojatan komad, ali priča koja stoji iza toga još je bolja”, rekao je predsjednik Obama (59), nastavljajući objašnjavajući da je Buffalo, crnački umjetnik sa sjedištem u New Yorku, nepravedno osuđen za zločin koji nije počinio i osudio ga na najmanje 38 ½ godina zatvora “kada je imao 21 godinu.

“Više od dvije decenije iza rešetaka, zadržao je nevinost”, nastavio je s Dixonom. “Na kraju je obnovio svoju strast prema umjetnosti, zahvaljujući savjetima svog ujaka, koji mu je rekao: ‘Ako povratite svoj talent, možete povratiti svoj život.’ “

“Iako nikada nije posjetio golf teren, nastavio je koristiti fotografije iz časopisa za crtanje golf terena poput ovog na ovoj fotografiji”, napisao je predsjednik Obama.

Related Articles

TikTok uvodi novu opciju za korisnike!

user

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima, provjerite je li vaš među njima

user

Kako provjeriti je li vas neko blokirao na Facebooku?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM