EhoMag
Zabava

Imam 15 godina i totalno sam zbunjen. Juče sam zatekao tatu kako radi ONE STVARI sa našom komšinicom

Imam 15 godina i totalno sam zbunjen. Juče sam zatekao tatu kako radi ONE STVARI sa našom komšinicom koja je samo dvije godine starija od mene. Ta djevojka je kćerka mamine najbolje prijateljice i skoro svaki dan kada dođe mama sa posla njih 3 zajedno piju kafu.

Stvarno voli mamu i kada sam vidio tatu i komšinicu zajedno u krevetu, bez odjeće, mokre od znoja, počeo sad da plačem i stvarno mi nije bilo dobro. Uzeo sam telefon da ih snimim i počeo da prijetim da ću sve da ispričam mami, a tada je tata ustao, došao do mene i rekao mi da on nije ništa kriv i komšinica ima neke čudne sposobosti. Bio sam zbunjen, a onda je i ona prišla, klekla ispred mene i zaista… kao da ima neku energiju u sebi.

Nakon što mi je svukla šorc i počela da me ljubi i miluje, sa svakim poljupcem sam su osjećao čudnije, na neki način sretnije, a nakon samo nekih 10-ak sekundi moje tijelo se počelo tresti i grčiti, i u tim trenutcima sam se osjećao bolje nego ikada, zaboravio sam na sve i na mamu i na tatu, sve mi je bilo totalno nebitno. Nakon toga tata me pitao da li sam sada svjestan kakvu sposobnost ima komšinica… Izašao sam bez odgovora i otišao u svoju sobu, a njih ostavio same. Zaspao samkao nikada, a kada sam ustao i mama je već bila došla sa posla. Nisam joj ništa rekao, ne znam zašto, ali ono što sam doživio mnogo mi se dopalo i volio bih to doživjeti ponovo.

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Zadnjih par godina uživam u životu”

U R

Kao studentkinja sam se aktivno davala oženjenom dečku

U R

“Prevarila sam muža nakon 8 godina braka…”

U R