EhoMag
Magazin

Glumac iz Prijatelja se požalio: Osjećao sam se kao rekvizit na snimanjima

Ranije je Rad ispričao kako je već na prvom danu snimanja uspio povrijediti Dženifer Eniston

Glumac Pol Rad (Paul Rudd), koji je u seriji Prijatelji glumio Majka Haningena (Mike Hannigan), koji se na kraju vjenčao s Fibi (Phoebe), tvrdi da se na setu osjećao kao rekvizit.

Rad je u seriji glumio 2002. i pojavio se u 17 epizoda, uključujući finale prvi put emitirano 2004. godine. S obzirom na to da se vjenčao s Fibi, jasno je da je bio dio najupečatljivijih scena, no on se tada nije osjećao bitno.

U intervjuu za „Variety“ kolega glumac Kris Evans (Chris) pitao ga je kako je bilo biti dio važnih projekata kao što su Prijatelji i Marvelovi serijali.

  • Oni se čine kao važna poglavlja u životu. Kad je riječ o Prijateljima, serija je bila o njima, no bilo je zanimljivo biti dio toga. Ja sam u svemu bio samo kratko. Osjećao sam se kao da sam rekvizit na setu. Serija nije bila o majku Haningenu. Ali bilo je zanimljivo biti dio nečeg što je imalo tako jak učinak na pop kulturu – rekao je.

S obzirom na to da su već glumili skupa u Avengersima, Kris je istaknuo da nije mogao zamisliti da se ne slaže s drugima.

Ranije je Rad ispričao kako je već na prvom danu snimanja uspio povrijediti Dženifer Eniston (Jennifer Aniston).
Ona je tada već imala povrijeđen palac na nozi, a on ga je slučajno pregazio Segwayem.

  • Dženifer je imala slomljen prst pa je koristila Segway, koji se svima svidio. Met Leblank (Matt LeBlanc) ga je isprobao i odmah se snašao, a onda sam ga i ja htio probati. Zaletio sam se i pregazio joj povrijeđenu nogu. Producenti su bili u panici i vjerojatno su se pitali je li prekasno da me otpuste – ispričao je.

To nije bio posljednji put da se doveo u neugodnu situaciju s Dženifer. Iako je trebao nastupiti u samo nekoliko epizoda, promijenili su scenarij pa je na kraju završio i u posljednjoj epizodi Prijatelja.

  • Nije mi imalo smisla da sam ja u posljednjoj epizodi. Bio sam na sceni s Dženifer koja je plakala i govorio sam si da ne trebam biti ovdje. Kako bih probio led, rekao sam joj: „Pa eto, napravili smo to, kakva ludnica“. Ta je šala bila zaista neuspjela – priznao je Pol.

(avaz.ba)

Related posts

Nevolje popularne pjevačice: Severina i Milan Popović opet na sudu

admin

Jennifer Lopez objavila dio spota, muškarci se preznojavaju

U R

Bred Pit ljubi najpoželjniju ženu u Holivudu

admin