EhoMag
Zabava

Dobro sam se provela… Bila sam tada mlada i željna novih avantura

Dobro sam se provela… Bila sam tada mlada i željna novih avantura. I bila sam zaljubljena u svog dečka ali ništa me nije moglo sprečiti da ga prevarim. Nisam sklona prevarama, ali znate kako je, radoznalost i strast često idu ruku pod ruku.

Tako su mi drugarice ispričale za dečka iz kraja koji se proslavio svojom ogromnom alatkom, govorile su. Moj dečko je, poput mene bio neiskusan i tek smo počeli sa odnosom, pa sam stalno maštala o tom momku. Potrefila se i velika žurka, pa sam obukla minić i došla sa jednom namerom – da isprobam tu njegovu alatku, po svaku cenu.

On je imao 27 godina (8 godina stariji od mene), pa sa malo više popila da bih mu prišla. Moja zgodna zadnjica ga je zavela. Uhvatio me je oko struka i posle nekoliko minuta mi je šapnuo: “Idemo u sobu sa jaknama”.Skinuli smo se i ugledala sam njegovo “čudovište”, u pravom smislu te reči.

Legao je na leđa i uhvatio ga sa obe šake. Rekla sam mu da bude nežan, ali strast me je već potpuno obuzela. Raširila sam noge i sela na falus, prethodno ovla.ivši macu pljuvačkom, jer nije bilo nikakve predigre. Sama činjenica da je to čudo u meni me je neviđeno na..lilo.

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Ljubavnik me izneverio”

U R

“Imao sam sretan brak, a onda sam počeo da sumnjam u ženu”

U R

“Kuma me zvala da joj pomognem nešto”

U R